Zonnepanelen bij de atletiekvereniging Nijverdal!

In samenwerking met installatiebedrijf van Dijk te Nijverdal is de Kantine van Atletics te Nijverdal voorzien van zonnepanelen. Tevens de subsidie voor duurzaamheid sportverenigingen gerealiseerd. Een flink bedrag waardoor de investering relatief snel is terugverdiend.

Untitled Document

Augustus 2019: LG Solar verhoogt vermogens van zonnepanelen met 5 procent!

LG breidt het vermogen van diverse zonnepanelen uit. Voor het zonnepaneel LG NeON 2 gaat het vermogen van 340 naar 350 tot 355 wattpiek en voor het zonnepaneel NeON 2 Black gaat dit van 325 naar 340 wattpiek.

Subsidieregeling energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

 

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Een aanvraag voor subsidie kan ingediend worden vanaf 4 januari 2016 vanaf 09.00 uur. Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties. Meer weten over hoogte en aanvraag? Neem contact op!

 

 

Zonneboiler

 

Warm water met behulp van zonnepanelen. Met een zonneboiler kunt makkelijk en goedkoop warm water produceren. Dat gebruikt u voor verwarming of voor direct gebruik Echter meestal heeft u ‘s zomers meer warm water dan er nodig is. De nieuwste zonneboilers werken op zonnepanelen. Allereerst wordt het water op temperatuur gebracht. Als deze temperatuur is bereikt gaat de energie van het dak rechtstreeks naar de omvormer en wordt afgegeven aan het net of benut voor eigen gebruik. Een zeer efficiënt systeem met subsidiemogelijkheden. Recent heb ik het eerste systeem op zonnepanelen geplaatst.

 

H&D Advies: 06 54905936

 

 

 

 

 

Contact